Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Backoffice medewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zodra een klant of collega naar het XL filiaal in Venlo Noord belt, ben jij de eerste die ze spreken. Als Backoffice medewerker op onze backoffice in Venlo neem jij graag de tijd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Jij zet je commerciële skills goed in en speelt in op de wensen en behoeften van de klant. Wanneer de klant al direct weet welke machine of welk gereedschap hij nodig heeft, weet jij toch die extra accessoire aan te bieden.

Daarnaast help jij als Backoffice medewerker de klant bij de zoektocht naar het ideale product of oplossing. Het contact is voor het grootste deel via mail of telefonisch, daarom is het belangrijk dat jij communicatief sterk bent en je niet van je stuk laat brengen. Pas als de klant blij is, ben jij tevreden. Sterker nog, klanten komen later weer terug omdat jij ze altijd zo goed geholpen hebt.

Daarnaast ben je bezig met het bedienen van de telefonische overflow van de regio. Je zorgt samen met je collega's dat alle administratie tot in details is verwerkt, denkend aan offertes en reservering die jij hebt gemaakt. Als Backoffice medewerker vorm je samen met je collega's van het backoffice team in Venlo de single point of contact voor bepaalde klanten. Hiervoor regelen jullie alles van A tot en met Z.

Dit krijg je van ons

Als je bij ons komt werken als Backoffice medewerker in Venlo Noord, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.318,- en € 2.905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting het Boels filiaal in Venlo Noord
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wat neem je mee?

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast ook als Backoffice medewerker in Venlo de beste te worden, heb je:

  • MBO werk- en/of denkniveau;
  • Relevante werkervaring is een pré;
  • Een computer kent geen geheimen voor jou;
  • Een servicegerichte én commerciële instelling.