Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker begeleiding / Begeleider Steenbakkersstraat (LVB)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Panningen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij aan de slag in Panningen met de doelgroep LVB? Ben jij organisatorisch sterk, sta je stevig in je schoenen en kun jij je als geen ander inleven in deze doelgroep?

Voor locatie Steenbakkersstraat in Panningen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Medewerker begeleiding of begeleider (LVB)

18- 24 uur per week - uitbreiding in uren kan via onze Daelzicht Flexpool!

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding vervul jij een actieve rol bij de uitvoering van de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je werkt nauw samen met begeleiders en coördinerend begeleiders. Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen) vanuit de Supportvisie. Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Ga je aan de slag als begeleider? Dan ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Ook bedenk je creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen.

In welke functie je uiteindelijk gaat starten, hangt af van je ervaringen en diploma’s. Dit bespreken we samen in een persoonlijk gesprek.

Locatieprofiel

Onze mooie locatie in de Steenbakkerstraat in Panningen is gevestigd in een multifunctioneel gebouw in het Ringovenpark nabij de oude steenfabriek Ringoven. In het gebouw wonen 23 van onze cliënten. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Het gaat hierbij om cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De bewoners hebben een eigen appartement en kunnen elkaar ontmoeten in gezamenlijke huiskamers.

Dit bieden wij

  • Een salaris afhankelijk van functie, ervaring en opleiding conform inschaling in schaal FWG 35 of FWG 40; tussen € 2.338,- en € 3.535,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast dienstverband voor 18- 24 uur per week
  • Een hecht team van collega’s op deze mooie locatie in Panningen!
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Voor Medewerker begeleiding, een Zorg en Welzijn diploma op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW/MMZ-3 of Verzorgende IG. Voor begeleider, een diploma op minimaal niveau MBO-4, zoals SPW4, MZ4 of Social Work;
  • Aantoonbare affiniteit met werken in de gehandicaptenzorg en meer in het bijzonder werken met de doelgroep mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je kunt cliënten ondersteunen waar het nodig is en loslaten als het kan;
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter. Je staat stevig in je schoenen en bent consequent in je optreden;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avond).Slaapdiensten hoef je niet te werken!

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’, Voor meer informatie kun je terecht bij onze coördinerend begeleiders: Xandra Daemen via 06-27506394 of Marc Kranen via 06-12164998. Meer weten over de procedure? Bel, mail of app naar Alien Ploum, Recruiter via 06-22929025 of alien.ploum@daelzicht.nl

Deze vacature wordt alleen intern uitgezet. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.