Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker directiesecretariaat

Werkgever:Dendron College
Plaats:Horst

Wij zoeken

Ambieer jij een veelzijdige en afwisselende baan en kun je op meerdere niveaus schakelen? Heb jij kennis van complex agendabeheer voor leidinggevenden en ben je klantvriendelijk ingesteld? Wil jij binnen een onderwijsomgeving waar ontwikkeling centraal staat bijdragen aan een goed geolied secretariaat? Ben jij dé dienstverlener die onze schoolleiding ontzorgt en overzicht levert in een dynamische omgeving? Dan ben jij een geschikte kandidaat om de functie van medewerker directiesecretariaat op het Dendron College in te vullen!

Als medewerker directiesecretariaat ondersteun en ontzorg je de schoolleiding van het Dendron College. In nauwe samenwerking met een collega zorg jij voor optimale bereikbaarheid en overzichtelijke agenda's. Als spin in het web fungeer je als oren en ogen van het managementteam. Je regelt interne en externe complexe afspraken, beheert agenda's, bewaakt de follow-up van acties en afspraken. Je verzorgt de in- en uitgaande e-mail en post, stelt correspondentie op en verzorgt de verslaglegging van vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast organiseer je uiteenlopende bijeenkomsten en vergaderingen en bied je desgewenst ondersteuning bij projecten. Binnen deze zelfstandige uitdagende baan is volop ruimte om je eigen ideeën aan te dragen.

Wij vragen

  • Je hebt een secretariële opleiding, aangevuld met relevante werkervaring.
  • Je kunt snel schakelen, goed samenwerken, bent stressbestendig, flexibel en je bent goed in organiseren.
  • Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid accuratesse en creativiteit: jij bent onze duizendpoot. Je regelt het en krijgt het voor elkaar.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
  • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Dendron College

Op het Dendron College in Horst vormen we sinds 1995 een samenleving in het klein, die in verbinding staat met de wereld om haar heen. Een samenleving met teamleden en leerlingen die samenwerken, naar elkaar omkijken en met en van elkaar leren.

Ruim 1.800 leerlingen volgen hier onderwijs, van vmbo-basis tot en met gymnasium. Binnen het vmbo bieden we de richtingen Bouwen, Wonen & Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE) en Zorg & Welzijn.

We bepalen samen wat kwalitatief goed onderwijs voor ons betekent en hoe we dit vorm blijven geven. Goed onderwijs kan in onze ogen niet zonder verbinding. Tussen leerlingen, teamleden en onderling, maar ook met de wereld om ons heen. Tegelijkertijd hebben we aandacht voor de persoonlijke groei van leerlingen en teamleden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn.

Zie jij jezelf werken binnen deze kleine samenleving?

Meer informatie over Dendron College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Zwanetta Por (rector), via e-mail z.por@stichtinglvo.nl.