Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht KOM.MIJN

Werkgever:Kerobei
Plaats:Belfeld

Wij zijn op zoek naar een leerkracht om ons team van KOM.MIJN te versterken. Ben je een teamspeler, leergierig en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Heb je zin om de mouwen op te stropen en samen met ons verder te bouwen aan onze school? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Op Basisschool KOM.MIJN geloven we in de kracht van goed onderwijs. Het in ontwikkeling brengen én houden van kinderen zien we als onze belangrijkste taak. Ons pedagogisch klimaat is sterk, waardoor onze aandacht vooral gericht is op onderwijsontwikkeling.

We zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht die vanuit passie en bevlogenheid wil bijdragen aan de ontwikkeling van onze kinderen. Je laat kinderen actief leren, en ziet en hoort elk kind. In jou zoeken we een collega die uitblinkt in samenwerking, iemand die met collega leerkrachten, ondersteunend personeel, ouders en alle andere partners een stimulerende leeromgeving kan creëren. Wij waarderen jouw frisse ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. Een reflectieve houding is een must. Ben jij verder iemand die graag initiatief neemt en verantwoordelijkheid draagt voor jouw werk? Iemand die ontwikkeling belangrijk vindt, zowel op professioneel als persoonlijk vlak én graag een grote dosis humor meeneemt naar je werk?

Dan pas je perfect in ons team!

Ben jij de leerkracht die...

  • een actieve bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de kinderen op onze school?
  • communicatief sterk is, kritische vragen stelt en feedback omzet in actie?
  • daarnaast ook didactisch sterk is?
  • altijd in ontwikkeling is; zowel persoonlijk als professioneel?
  • vriendelijk, open en positief in de school aanwezig is, benaderbaar voor kinderen en ouders, collega’s?
  • stevig in z’n schoenen staat?
  • van aanpakken weet?
  • een grote dosis humor meebrengt?

Daarnaast beschik je over…

  • passie en enthousiasme voor het onderwijs;
  • een reflectieve en professionele houding;
  • een bevoegdheid om les te geven of je staat op het punt deze te behalen.

Kerobei

KOM.MIJN is onderdeel van stichting Kerobei, een Rijnlandse organisatie die is gedreven door ontwikkeling in ontmoeting. Kerobei bestaat uit 17 scholen, waarvan 2 scholen voor speciaal basisonderwijs. Als medewerker van Kerobei deel je samen met bijna 500 collega’s dezelfde passie: hoogwaardig, passend onderwijs realiseren voor ruim 4.500 leerlingen. Binnen deze organisatie bieden we optimale kansen vanuit eigenaarschap voor kind, ouder en medewerker.

Bij Kerobei krijg je de ruimte om je talenten te ontwikkelen. We leren continu van elkaar en met elkaar en zetten onze verschillen in om samen te groeien. Daarbij is iedereen even belangrijk, wat je rol, leeftijd of achtergrond ook is. Bij ons geldt: wie het weet, die mag het zeggen!

Onze scholen zijn onderdeel van de samenleving. En in die samenleving is het belangrijk om goed te zorgen voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld om je heen. Daarop inspireren we onze leerlingen, maar ook elkaar. We kijken verder dan het klaslokaal. En doen wat nodig is om samen het verschil te maken. Als team, met ouders, met leerlingen en met partners.

Zie jij de kracht in onze overtuigingen? Dan zien we jou graag bij Kerobei!

Wij bieden jou...
  • Een betrokken en enthousiast team dat met elkaar samenwerkt
  • Een school waar kwalitatief goed onderwijs wordt gegeven;
  • Een school die kinderen een veilige leeromgeving biedt, onder andere door de inzet van PBS;
  • Goede begeleiding, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste baan als leerkracht;
  • De mogelijkheid om in overleg je werkdagen en werktijdfactor te bepalen;
  • Inschaling op basis van ervaring in schaal LB tussen €3.301 - €5.030 bruto per maand op fulltime basis;
Enthousiast? Solliciteer!

Je bent overtuigd, dit wordt jouw nieuwe baan! En aangezien jij kansen niet laat liggen, stuur jij jouw cv en motivatiebrief naar sollicitaties@kerobei.nl o.v.v. vacature 2024-15 leerkracht KOM.MIJN. Er hangt geen deadline aan deze sollicitatieprocedure. Zodra jij solliciteert, krijg je binnen 5 werkdagen reactie van ons en bij wederzijdse interesse nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismaking.

Zijn wij net zo enthousiast als jij?

Dan volgt een eerste gespreksronde met een afvaardiging van Basisschool KOM.MIJN en gaan we graag in gesprek om verder kennis te maken!

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature of wil je meer informatie over basisschool KOM.MIJN, bel dan met Ihsan Akdeniz (interim-directeur), Astrid van Hertum (teamleider onderbouw) Sanne Ellemans (teamleider midden- bovenbouw) via 077-4758049 Je kunt natuurlijk ook onze website bezoeken!

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Inge Habermehl (HR adviseur) via inge.habermehl@kerobei.nl