Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Huishoudelijk Medewerker Zorg | Venlo

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Huishoudelijk Medewerker Zorg, oftewel: Een luisterend oor, een schouder om op te leunen. Maar ook iemand die ondersteunt bij huishoudelijke taakjes en bijdraagt aan de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen. Iets voor jou? Lees snel even verder.

Wat ga je doen?

Dus jij dacht dat je passie voor stofzuigen én mensen onbenut bleef? Think again!

Voor onze deelnemers (zo noemen wij onze cliënten) maak jij de wereld een stukje aangenamer. Of je nu een zorglocatie binnenstapt of bij iemand thuis aan de slag gaat, jouw aanwezigheid maakt écht het verschil. Van het bereiden van smakelijke maaltijden tot het vakkundig schoonmaken en ordenen… Iedereen is blij als jij bent geweest.

Ja, het kan soms best een uitdaging zijn om met deze doelgroep te werken. Met verslavingen en psychische hobbels in het spel moet je stevig in je schoenen staan. Maar hé, wie houdt er niet van een beetje avontuur op de werkvloer? Je krijgt er immers veel voor terug.

Voor de deelnemers ben jij een maatje, een gesprekspartner, een schouder om op te leunen. Werk waar je trots op mag zijn én waar je blij van wordt. Even concreet, naast het bieden van vakkundige huishoudelijke hulp ga jij je ook bezighouden met:

  • Het stimuleren van zelfstandigheid, door deelnemers in te lichten over de huishoudelijke taken en hen hierbij te betrekken.
  • Een band opbouwen met de deelnemers.
  • Veranderingen te signaleren naar de ambulante en persoonlijk begeleiders.


Vanuit jouw rol ga je in Venlo zowel aan de slag bij zelfstandig wonende deelnemers als op onze woonvoorziening.

Dit ben jij

Je bent enthousiast! Deze vacature is écht iets voor jou. Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Je hebt affiniteit met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden;
  • Je hebt ervaring in het verlenen van vakkundige huishoudelijke hulp en bent niet vies van een vervuilde of ongeordende woning;
  • Je bent in staat om zowel bij de deelnemers thuis als bij onze woonvoorziening te komen.
  • Je staat stevig in je schoenen: we werken met een pittige doelgroep;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen “werk,” je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 16-36 uur per week, verdeeld over de woonvoorziening en zelfstandig wonende deelnemers (maandag - vrijdag).
  • Werkomgeving Venlo.
  • Een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een prima salaris in schaal 1 van de cao Sociaal Werk (€2.184 - €2.632 o.b.v. 36 uur per week).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (36 uur), een prima mobiliteitsregeling, een jaarlijks sportbudget en een goede pensioenregeling via PFZW;
  • De mogelijkheid tot (externe) scholing deskundigheidsbevordering.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, wacht daarom niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures

Eerst meer weten? Bel dan met Lisan Lenssen (afdelingsmanager) via 06 – 11453248.

Eerst even kennismaken? Plan hieronder (online) een afspraak met recruitment in.