Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Financieel Specialist

Werkgever:Nester
Plaats:Reuver

Ben jij een beetje een financiële pitbull? Wel eentje die niet bijt dan...

Met andere woorden; word jij blij van werken binnen een financiële administratie? Leuk! Want deze afdeling bij Nester zoekt een collega! Je werkt aan jaarrekeningen, servicekosten, de financiële huur - en crediteurenadministratie, factuurverwerking en huuradministratie. Kun jij de eigenschappen die je moet hebben voor deze functie - zoals punctueel, zorgvuldig en proactief - makkelijk afvinken? Super!

Wat doet een Financieel Specialist bij Nester?

Je maakt deel uit van onze afdeling Financiën, Informatievoorziening & Control en je draagt bij aan de volledige, juiste en tijdige administratie. Jouw functie is allround. Je controleert de factuurvereisten van digitaal ontvangen facturen en registreert deze. Als er iets niet klopt, zie jij dit meteen en dat bespreek je dat meteen. Contacten met leveranciers over betalingen en met je collega’s over ontvangen facturen liggen op jouw bordje. Jij maakt betalingsvoorstellen en bereidt de wekelijkse betalingen voor en verwerkt dagelijks de dagafschriften. Elke dag registreer je de ontvangen huur en boekt deze op de juiste huurders. Huurincasso en storno verwerken is ook part of the job. Je speelt een rol in het proces bij de afrekening servicekosten en de jaarlijkse huurverhoging. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en boeken van de huurprolongatie. Jouw bijdrage aan het opstellen van de maandtertiaal afsluitingen, jaarrekeningen en aangiften fiscaliteit kunnen we niet missen. We horen ook graag wat jouw ideeën zijn over hoe wet -en regelgeving vertaald kan worden naar financiële processen. Onze business controllers zijn ook heel benieuwd naar jouw ideeën over procesverbetering.

En wat krijg jij?

Je werkt in een organisatie waar je je thuis voelt; ons nest is warm en er is een informele sfeer. Jouw team is jong, leergierig en duikt graag in de pauze samen het bruisende Reuver in voor een lekker broodje. Je salaris ligt tussen de € 3226,- en € 4278,- schaal G (CAO Woondiensten). Je hebt een loopbaanbudget van € 900,- per jaar (bij een fulltime dienstverband), wat je ook kunt opsparen. Ontspannen hoort er ook bij en dat lukt zeker met je 5 weken vakantie per jaar.

Wat je wel moet kunnen

  • Je hebt een MBO werk -en denkniveau.
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie of relevante boekhoudkundige werkervaring.
  • Maar ben je net klaar met je opleiding? Reageer dan ook gerust!
  • Je bent zeker geen digibeet. Je werkt graag met geautomatiseerde systemen en je bent handig met financiële dataverwerking (excel/Power BI)
  • Je werkt met ons klantvolgsysteem waarbij je vragen en soms ook klachten van onze bewoners oppakt. Kllantcontact is voor jou dus geen probleem.
Een paar cliché-eigenschappen, maar daarom niet minder waar:

Resultaatgericht, vasthoudend, zorgvuldig, punctueel, vernieuwend, proactief en daarin weet je je collega’s mee te nemen. Van wat humor op de afdeling zijn we trouwens ook niet vies.

  • Je ziet het belang van jouw functie, je bent niet bang om op je collega’s af te stappen en helpt hen graag op weg.
  • Je kunt afschakelen en geniet óók van je ruim 5 weken vakantie per jaar.
  • Werken bij Nester. ‘It’s not just a job’. We zijn hecht, maken er een paar keer per jaar een feestje van en gaan 1 keer per jaar een nachtje samen weg. Super leuk als je met ons meegaat!

Wil je meer info? Dan kun je terecht bij Marita de Vocht, manager Financiën, Informatievoorziening & Control (077 - 47 67 790 of m.devocht@nester.nl). Heb je interesse en voldoe je aan de gevraagde functie-eisen? Laat het ons voor 20 mei 2024 met een korte motivatie en je cv weten, dan nodigen wij je uit voor een kop koffie of thee. Solliciteren kan via deze knop!

Je hebt gereageerd en dan?

Spannend! Op 21 mei hoor je of je bent uitgenodigd. De eerste gespreksronde vindt plaats op 24 mei in de ochtend. Op dinsdagochtend 28 mei vinden de tweede gesprekken plaats.