Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker balie

Werkgever:Adecco
Plaats:Venlo

Ben jij NIET op zoek naar een baan van 09.00 -1700 en ben jij klantvriendelijk ingesteld? Dan past deze baan wellicht bij jou!

Je werkplek is aan de balie. Je ontvangt de chauffeurs die zich bij jou melden. Voor iedere chauffeur wordt de juiste tankreiniging bepaald. De juiste certificaten en papieren die hierbij horen, worden per chauffeur/wagen in orde gemaakt. Samen met je collega's ben je tevens verantwoordelijk voor het beantwoorden van oa e-mail, aannemen van telefoon, en evt ondersteunign bij facturatie en andere administratieve werkzaamheden.

Vaardigheden

Bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding 2/3 niveau, en enige administratieve ervaring is een pre.
Je bent klantvriendelijk en maakt makkelijk contact. Servicegerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. In deze drukke werkomgeving weet jij het overzicht te bewaren. Je spreekt de Engelse en Duitse taal, en bent flexibel ten aanzien van werktijden. In deze functie ga je een week werken van 07.00-14/15.00 uur en een week van 14/15.00 - 21.30 en op vrijdag tot 21.00 uur.
Wat krijg je?
Je start via Adecco, echter zijn er zeker mogelijkheden voor de toekomst. De functie is ontstaan doordat het bedrijf groeit, waardoor er extra ondersteuning nodig is! Naast een aantrekkelijk salaris, 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen ga je bij ons na 26 weken deelnemen aan de pensioenregeling.

Ben jij enthousiast geworden?Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met Gwen Boelens via +31 77 382 8946 of gwen.boelens@adecco.nl.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Onze opdrachtgever reinigt en ontsmet tankwagens, waarin oa chemische stoffen worden vervoerd. Naast deze reinigingen, is er in 2016 gestart met het verwerken van afvalwater voor derden. Het bedrijf groeit, en sinds 2018 is er tevens een tankcontainer depot gevestigd.

Uren per week:40

Contract:vast