Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker orderadministratie

Werkgever:Adecco
Plaats:Horst

Wil jij werken bij een klein familiair bedrijf? Hou je van afwisseling in taken, werk je accuraat en beheers je Duits en Engels? Dan hebben we een leuke functie als administratief medewerker order entry beschikbaar met klantcontact en groei in taken.
Je start met het aannemen van telefonische klantenorders in Nederlands, Engels en Duits, telefoon doorzetten van klanten naar collega's, het invoeren van orders die per e-mail binnen komen. Je hebt contact met vervoerders, klanten, leveranciers per telefoon en mail. Op termijn kunnen er ook ondersteunende taken voor de financiƫle administratie bijkomen: factuurcontrole etc.
Je werkt in dagdienst 8.00-17.00 uur. Het betreft een functie voor 28-32 uur, uren in overleg in te delen.

Vaardigheden

Voor deze functie is het belangrijk dat je al ervaring hebt in het verwerken van (productie) orders. Je werkt gemakkelijk met ERP-systemen, en hebt kennis van de Engelse en Duitse taal.
MBO werk en denkniveau is voor deze functie een vereiste.

Waarom werken via Adecco? Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen. Daarnaast heb jij gedurende je contract toegang tot GoodHabitz, een online platform met diverse trainingen en cursussen. Je krijgt wekelijks betaald. Na 26 gewerkte weken ga je bij ons deelnemen aan de pensioenregeling.

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Regio Venlo, telefoonnummer +31 77 382 8946. Referentienummer van deze vacature: M-000007596.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Dit bedrijf helpt klanten om oplossingen te vinden voor o.a. ophangen, maskeren en handling om zo coating processen sneller en beter te laten verlopen.

Uren per week:40

Contract:vast