Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Customer Support Officer

Werkgever:Adecco
Plaats:Venlo

Heb jij de focus op Customer Service? Spreek jij Duits en Engels en vindt je het leuk om deze talen iedere dag te spreken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze functie draag jij als Customer Support Officer zorg voor het analyseren, invoeren,verwerken en versturen van de binnengekomen vragen, offertes, orders en reparaties van QC & in-line apparaturr op een zo efficiente en effectieve wijze om zo de omzet te realiseren en de klant tevreden te houden. Verder heb je regelmatig contact met transporteurs om het transport te regelen naar de klant van OC & in-line apparatuur, en draag je zorg voor de afhandeling van eventueel extra benodigde documenten.
Dit doe je in een team van 8 personen, waarmee je nauw samenwerkt.

Vaardigheden

De juiste kandidaat voor deze verantwoordelijke baan, heeft een MBO werk en denkniveau ( bij voorkeur richting logistiek en export ) en minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Customer Service of verkoop binnendienst. Je beschikt over prettige contactuele eigenschappen, doorziet processen, kunt analytisch denken, en weet goed prioriteiten te stellen. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, tevens beheers je de Duitse en Engelse taal. Het betreft een vaste baan op basis van Werving & Selectie.
Arbeidsvoorwaarden;
Dit bedrijf kenmerkt zich door de goede balans in werk en privë. Naast 25 vakantiedagen op fulltime basis, zijn er 6 ATV dagen, en een pensioen via Zwitserleven. Tevens is het ook bespreekbaar om evt 32 of 36 uur te werken. Deze functie is uitdagend, met Interessante carrièremogelijkheden. Neem contact op met Gwen Boelens via +31 77 382 8946 bij vragen of gwen.boelens@adecco.nl

Scholing:MBO

Over de werkgever

Onze opdrachtgever ontwikkelt en serviced oa. kwaliteitscontrole producten, en verkoopt deze in meer dan 150 landen over de gehele wereld. In deze leuke, dynamische en internationale werkomgeving, heerst een prettige informele werksfeer. Je wordt hier uitgedaagt, en gestimuleert zodat je iedere dag met plezier van en naar je werk gaat.

Uren per week:40

Contract:vast