Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Servicedesk

Werkgever:Adecco
Plaats:Panningen

Kloppen kennissen en vrienden bij jou aan met computerproblemen? Vind jij het leuk om mensen te helpen en heb je een prettige telefoonstem? Lees snel verder, wie weet ga jij binnenkort via ons aan de slag als Helpdeskmedewerker.

Als Callcentermedewerker Multi Media ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en dus het visitekaartje van het bedrijf. Je wordt gebeld met vragen en problemen omtrent aangekochte apparatuur. Daarnaast verwerk je inkomende e-mails met vraagstukken. Je adviseert de klant en verwerkt opdrachten in het systeem. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst tussen 8.30 17.00 uur. Pauzetijd mag je zelf indelen (mits het werk dit toelaat). Middels een introductietraining word je goed klaargestoomd voordat je live' gaat in je functie. Ook tussentijds vinden er trainingen zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen binnen je functie.

Vaardigheden

Wat vragen wij?
- basiskennis van hard- en software,
- uitstekende kennis van de Nederlandse taal,
- bekend met MS office,
- affiniteit met multimedia, computers en consumenten elektronica.

Is jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op via +31 475 390 360 .

Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.
Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.
Meer informatie is te verkrijgen bij Regio Roermond, telefoonnummer +31 475 390 360. Referentienummer van deze vacature: 014201737009.

Scholing:MBO

Over de werkgever

Een internationaal bedrijf in multimediaproducten. Je komt terecht in een divers en informeel team. Het bedrijf is goed bereikbaar middels openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplekken. De kerstviering en zomerse BBQ zijn terugkerende festiviteiten. Als medewerker krijg je 15% korting op multi media apparatuur en spaar je voor extra korting middels een puntensysteem.

Naast het salaris bieden wij:
- wekelijkse betaling van dit salaris,
- 8% vakantietoeslag en 25 verlofdagen (op fulltime basis),
- een collectieve zorgverzekering,
- deelname aan de pensioenregeling na 26 gewerkte weken, en
- persoonlijke ontwikkeling. Gedurende je contract heb je toegang tot Adecco Academy, een online platform met diverse trainingen en cursussen.

Uren per week:40

Contract:tijdelijk