Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logopedist

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Venlo

Vanuit drie ziekenhuislocaties Maastricht UMC+, VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Zuyderland in Heerlen biedt Adelante ook medisch specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen. Zo maken onze cliënten in Limburg gebruik van de best mogelijke zorg zo dicht mogelijk bij huis.

Wij zijn voor gemiddeld 28 uur per week op zoek naar een:

Logopedist

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde hbo-opleiding logopedie, een AGB code bij indiensttreding en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister. Bij voorkeur heb je ervaring met volwassenen met een CVA, andere neurologische ziekten en spierziekten. Je bent up to date met betrekking tot de ontwikkelingen in het vakgebied door het volgen van na- en bijscholing. Je past je makkelijk aan, werkt graag in multidisciplinair teamverband en bent ook onder tijdsdruk in staat accuraat te werken. Je bruist van de energie, signaleert kansen en handelt hiernaar. Je bent in staat om de hulpvraag van de cliënt zelfstandig te vertalen naar oplossingen.

Wat ga je doen?
Je start op onze ziekenhuislocatie in Venlo. Je basisteam bestaat uit 3 directe collega’s. Je verricht logopedische (stem)onderzoeken, stelt diagnoses, formuleert voorstellen en adviezen. Je behandelt en begeleidt cliënten en toetst en evalueert de resultaten van de behandelingen. De resultaten verwerk je in rapportages. Je draagt mede zorg voor de dagelijkse organisatorische gang van zaken.

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Een tijdelijk contract tot 1 juni 2019 in verband met zwangerschapsvervanging.
-       Een salaris van minimaal € 2.665, - en maximaal € 3.917, - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen
-       een eindejaarsuitkering van 8,33%
-       8,33% vakantiegeld
-       een goede pensioenvoorziening bij PFZW
-       fiscale voordelen bij aanschaf van een fiets
-       collectiviteitskortingen bij diverse zorgverzekeraars
-       uitruil reiskostenregeling
-       voordelig extern sporten via BenVitaal
-       werken bij een ambitieuze en betrokken organisatie

Over Adelante
Adelante is een Limburgse zorggroep voor volwassenen en kinderen met ruim 1.100 professionals. Wij bieden specialistische en topklinische revalidatie en audiologische zorg, speciaal onderwijs, wonen en arbeidsrevalidatie. We werken volgens een integrale cliëntbenadering, waarbij diagnostiek, behandeling en advies zich richten op somatische, psychologische en maatschappelijke aspecten.

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website http://www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 17 december 2018 hebben ontvangen. Solliciteer direct via de functieknop solliciteren.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Peter Mennens, teamleider +31 45 528 3421 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt de afdeling human resources je graag +31 45 528 2032.

Goed om te weten!
Veiligheid voor onze cliënt staat bij ons voorop. Daarom vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen voordat je bij ons in dienst treedt.

Als zorginstelling winnen wij referenties van onze zorgverleners in. Als je op deze vacature reageert, gaan wij ervan uit dat je daarmee instemt.

Wij plannen de eerste gesprekken op donderdag 20 december vanaf 13.00 uur.

Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en neemt graag mensen met een (zintuiglijke) beperking op in het arbeidsproces. Bij gelijke geschiktheid worden zij met voorrang benoemd.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.