Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Junior adviseur/projectleider

Werkgever:Arvalis
Plaats:Venlo

Is duurzaamheid jouw ‘middle name’? Kun je daarnaast meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden en ben je niet op je mondje gevallen? Dan zoeken we jou! Arvalis heeft namelijk een interessante vacature voor een starter op het gebied van duurzaamheid en energie. Ooit nagedacht over wat er allemaal komt kijken bij de realisatie van een nieuwe melkveestal, varkens- of kippenstal of een nieuwe kas? Nou, een heleboel! En bij al die zaken kunnen de adviseurs van Arvalis ondersteuning bieden. Denk aan het aankopen van grond, het aanvragen van vergunningen, tekenwerk, contracten en het aanvragen van subsidies. Want wij zijn de vraagbaak en adviespartner voor ondernemers in de agro-, feed- en foodsector. Arvalis heeft kantoren in Deurne, Venlo, Roermond en Nuth. Het Arvalis kantoor, gevestigd in de Villa Flora in Venlo, is op zoek naar een:

Junior adviseur/projectleider duurzaamheid en energie

Je werkzaamheden

Het betreft een uitdagende combinatiefunctie waarin je leert om je projectleiderscapaciteiten en adviseurskwaliteiten verder te ontwikkelen. Als adviseur ben je onder andere verantwoordelijk voor inkoop van energie voor onze klanten, teruggave energiebelasting en optimalisatie van de energiesituatie met als doel verlaging van de energiekosten. Daarnaast begeleid je ondernemers in afwegingen op het gebied van duurzame energie (denk aan zonnepanelen, biomassa, warmtepompen en diverse andere vormen van duurzame energie) en vraag je subsidies aan op dit gebied. Samen met je collega’s werk je aan een zo optimaal mogelijke toekomstige energiesituatie van onze klanten. Als projectleider ga je je vooral bezighouden met complexe duurzaamheidsvraagstukken en technologische uitdagingen in het kader van de in opkomst zijnde ‘Kringlooplandbouw’. Hierbij kun je onder andere denken aan het begeleiden van trajecten die zich richten op kleinschalige bioraffinage, alternatieve verwaarding van reststromen en stimulering van duurzaam ondernemerschap.

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed luisteren, bent leergierig en resultaatgericht en een kei in plannen en organiseren. Je bent daarnaast analytisch sterk aangelegd en denkt buiten de gebaande paden. Bovendien dien je te beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau en een opleiding die aansluit bij de functievereisten.

Wat biedt Arvalis

De lat ligt hoog, dat realiseren we ons. Maar dat is ook nodig want er liggen flinke uitdagingen in onze sector te wachten. En je krijgt er ook veel voor terug. Want naast leuke collega’s en een professionele en op ontwikkeling gerichte werkomgeving, bieden wij een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een grote mate van zelfstandigheid in je functie. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met kans op verlenging bij gebleken geschiktheid.

Is je interesse gewekt?

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. Je kunt je sollicitatie richten aan Maartje Schrijnwerkers, HR-medewerker, via sollicitatieslltbgroep@lltb.nl. Wil je meer informatie over deze vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Michiel Geraedts, Algemeen manager Arvalis, via 06-20811879