Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Onderhoudstechnicus

Werkgever:Flexpoint
Plaats:Venlo
Als Allround Onderhoudstechnicus zorg je ervoor dat de productieprocessen, bij verschillende klanten, soepel verlopen. Je verricht hiervoor (preventieve) onderhouds- en storingswerkzaamheden bij diverse innovatieve en dynamische productiebedrijven. Je blijft jezelf constant ontwikkelen door de wisseling van de werkplekken bij verschillende klanten. Hierdoor blijf je up to date met de nieuwste (onderhouds-) technieken en verdien je snel een vast contract. De functie kent veel variatie en afwisseling. Je bent een echte allrounder en jouw rol bestaat uit veel uiteenlopende taken:* Het zelfstandig achterhalen, analyseren en oplossen van storingen* Het opzoeken van storingsoorzaken, waardoor (preventief) gewerkt kan worden aan het continue verbeteren en innoveren van de organisatie en/of productieprocessen* Het uitvoeren van mechanisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch onderhoud om productieprocessen optimaal te laten verlopen
Je maakt deel uit van een team bestaande uit monteurs en engineers. Daarnaast werk je samen met de collega's van de verschillende klanten waar je werkzaam bent. Als Allround Onderhoudstechnicus wordt een flexibele houding van je verwacht. Dit houdt o.a. in dat je per klant een op maat gevraagde opdracht kan verwachten, tevens houdt dit in dat je ingezet kan worden in zowel dagdienst als in ploegendienst.

Vaardigheden

Als Allround Onderhoudstechnicus ben jij het ?"gezicht?" van onze opdrachtgever. Het is dus van belang om klant- en servicegericht te zijn. Daarnaast moet je beschikken over de volgende kennis en (werk)ervaring:

  • Kennis van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, door werkervaring of opleiding verkregen* Praktijkgerichte kennis van machine-onderhoud* Kennis van voorschriften t.a.v. periodiek preventief en correctief onderhoud* Kennis van zwak- en sterkstroom installaties* Kennis van normen en voorschriften t.a.v. E- installaties* Ervaren in tekeninglezen (E en WTB)* Je bent bereid tot verdere ontwikkeling d.m.v. het volgen van technische vakopleidingen* Je bent bereid om in dagdienst en ploegendienst te werken
Je komt te werken in een gezond en sterk groeiend bedrijf. Je kunt flinke stappen maken en snel een vast contract verdienen. Je krijgt hulp van collega's om het werk snel eigen te maken. Om je werk goed uit te voeren staat je een werkbus met goede gereedschappen ter beschikking. Je werk is afwisselend en alles tegen goede voorwaarden. Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Ervaring0 jaar

Scholing:MBO

Over de werkgever

Wat wij biedenJe komt te werken in een gezond en sterk groeiend bedrijf. Je kunt flinke stappen maken en snel een vast contract verdienen. Je krijgt hulp van collega's om het werk snel eigen te maken. Om je werk goed uit te voeren staat je een werkbus met goede gereedschappen ter beschikking. Je werk is afwisselend en alles tegen goede voorwaarden.

Ben jij de gemotiveerde kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Uren per week:40

Contract:vast