Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamcoach/ Supplier Quality Engineer

Werkgever:OCE
Plaats:VenloWerk jij aan kwaliteitsborging- en processen binnen de industriële machinebouw en/of in een product ontwikkeling omgeving? Ben jij op zoek naar een uitdaging met een brede verantwoordelijkheid, complexe vraagstukken, en ruimte om jouw competenties verder te ontwikkelen? Reageer dan op deze vacature!

Teamleider / Supplier Quality Engineer
Verantwoordelijk voor kwaliteitsborging, het coachen van een team Quality professionals en het initiëren van verbetertrajecten.

Jouw uitdaging
In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het totale product en productieproces. Je levert een actieve bijdrage in het verbeteren van onze producten en kwaliteitsprocessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van een ervaren team Supplier Quality Engineers (9 FTE).

Jij neemt je rol als risicomanager en managed het kwaliteitsproces wat bestaat uit het zowel beoordelen van het ontwerp op borgbaarheid en testbaarheid, als het valideren van de productieprocessen van onderdeel tot eindproduct. Je beoordeelt processen om te verifiëren of het eindproduct voldoet aan de gestelde specificaties en standaarden. Dit doe je onder andere door proces- en productgerelateerde audits en reviews. Op basis van jouw analyses en conclusies stel je verbeterplannen op en voer je deze ook uit.

Als persoon ben je communicatief en analytisch sterk. Je vindt het leuk om de interne organisatie verder te ontwikkelen en het team dat je aanstuurt hierin goed te begeleiden. Je weet complexiteit en prioriteiten goed in te schatten, neemt heldere beslissingen en weet alle stakeholders (bv. Product Development, Industrial Engineering, Quality en Manufacturing) te beïnvloeden. Je werkt graag samen met Leveranciers en haalt er plezier uit de klantrelatie goed uit te bouwen vanuit kwaliteit. Je hebt een duidelijke visie over kwaliteit en bent in staat kwaliteit binnen een dynamische  organisatie professioneel mee te laten bewegen.

Standplaats van deze positie is Venlo en je rapporteert aan de manager QA.

Over de afdeling

Manufacturing is verantwoordelijk voor de productie en het tijdig leveren van ‘best-in- class’ high mix low volume Océ producten binnen de Canon Organisatie. Uitdagingen binnen de Manufacturing organisatie liggen in het versterken van de Lean filosofie, het komen tot de best passende industrialisatie methode voor zowel producten als processen, het continue verbeteren van bestaande processen én in het ontwikkelen van een ‘world class’ leveranciersbestand en value chains. De afdeling Quality Assurance heeft hierin een cruciale rol door de kwaliteit te borgen van de onderdelen en product voortbrengings-processen zowel intern als bij onze leveranciers.

Wat hebben wij te bieden?
We bieden je een uitdagende en veelzijdige baan in een internationale omgeving. Een baan waarin je volop de ruimte hebt om je eigen invulling te geven aan je integrale verantwoordelijkheid voor verschillende producten en/of productlijnen. Daarnaast bieden wij onder meer de volgende arbeidsvoorwaarden;

 • Marktconform salaris
 • Vaste 13e maand en vakantietoeslag
 • 38 verlofdagen
 • Flexibele werktijden
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding woon-werk

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau, en een technische (opleidings)achtergrond
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in een rol binnen de industriële machinebouw en/of in een product ontwikkeling omgeving. Hierbij is ervaring met kwaliteitsborging- en processen een sterke pré
 • Kennis van middelen, zoals Proces FMEA’s, 6 sigma Kaizen, 8D methodiek is een sterke pré
 • Je hebt sterke conceptuele en analytische vaardigheden, kent je verantwoordelijkheden, neemt initiatief, en werkt oplossingsgericht
 • Goede beheersing van de Nederlandse en  Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid tot incidenteel reizen

Interesse?
Solliciteren doe je door jouw motivatiebrief en recent CV   via de ‘solliciteer nu’ knop op deze pagina naar ons te sturen.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Niels Nielen, T +31 6 25700897
Océ is a global leader in digital imaging, industrial printing and collaborative business services. Océ’s mission is to accelerate new digital print technologies and transform them into local printing products and services for blue-chip multinationals around the globe and creative studios around the corner. A Canon Group Company, Océ operates a vast global network of R&D centres to connect emerging digital print technologies to future markets.