Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Nederlands 2e graad 0,6000 fte

Werkgever:OGVO
Plaats:Venlo

College Den Hulster

Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Functie-informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een bevoegd docent Nederlands 2e graad. Het betreft een vervanging wegens zwangerschapsverlof, in ieder geval tot eind mei en mogelijk tot einde schooljaar. De lessen zullen worden gegeven in de bovenbouw van het vmbo, basisberoeps en kadertheoretische leerweg.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Peter Derks via mail PeDerks@ogvo.nl of via telefoonnummer 077-3590300. Sollicitatiegegevens kunnen kenbaar gemaakt worden via de knop "solliciteren"onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 25 januari 2019. Vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.