Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent techniek 2e graad

Werkgever:OGVO
Plaats:Venlo

Docent techniek 2e graad

0,3000 - 0,5000 fte.

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

College Den Hulster

 

Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Functie-informatie

 

Met ingang van 1 januari 2019 zijn wij op zoek naar een bevoegd docent techniek die breed inzetbaar is en tevens rekenlessen kan verzorgen binnen het vmbo. Het betreft zowel basisberoeps- als kadertheoretische klassen in het derde en vierde leerjaar. Het betreft een tijdelijke aanstelling tot einde schooljaar met een mogelijkheid tot verlenging mits voldoende formatieruimte. Inschaling vindt plaats in schaal LB, tredeniveau afhankelijk van arbeidsverleden en opleiding.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Peter Derks, teamleider, via telefoon 077-3590300 fo via mail PeDerks@ogvo.nl Uw sollicitatiegegevens kunnen kenbaar gemaakt worden via de knop "solliciteren"onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 25 november 2009. Vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.