Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Leerlingencoach

Werkgever:OGVO
Plaats:Venlo

Leerlingencoach 1,4 fte

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege .

Blariacumcollege

Het Blariacumcollege is een moderne school waar onderwijs van hoge kwaliteit wordt geboden, met individuele begeleiding aan leerlingen van vmbo tot en met gymnasium. Leerlingen die méér nodig hebben, geven wij extra ondersteuning. Wij bieden een omgeving waarin leren en leven voor leerlingen en medewerkers betekenisvol en prettig is. Wij bereiden leerlingen optimaal voor op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. Wij maken onze missie en visie waar vanuit de vier uitgangspunten kwaliteit, persoonlijk, onderzoekend en sportief.

De functie en werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar leerlingencoaches voor de onderbouw per direct. De leerlingencoach heeft als taak het begeleiden van leerlingen onder leiding van de teamleider. De leerlingencoach biedt hulp bij leren plannen en organiseren van schoolse zaken het bieden van structuur, veiligheid en voorspelbaarheid.

Functieniveau:

De functie is gewaardeerd in schaal 9 (max. € 3731,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van opleiding en ervaring. Voor deze werkzaamheden is een relevant HBO-diploma aan de orde. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, elk uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van leerlingencoach.

Informatie:

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Mart Moonen via e-mail mmoonen@ogvo.nl

Algemeen:

De sluitingsdatum van de vacature is 21 januari 2019. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.