Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Onderwijsassistent B

Werkgever:OGVO
Plaats:Venlo

Onderwijsassistent B

1 fte

Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Valuascollege

Het Valuascollege telt 2.600 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto 'Valuascollege, méér dan een school!' waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: 'passie, ertoe doen en ontmoeten'. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat 'leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt'. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. De school en haar onderwijs zijn voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn VTO-Duits, regelluwe school, 5-jarig vwo en TOPklassen dans, musical, voco, kunst, handbal en hockey. Meer informatie is te vinden op de schoolwebsite: www.valuascollege.nl

Functie-informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Onderwijsassistent B die flexibel en creatief is, zelfstandig kan werken, affiniteit heeft met horeca en een spil kan zijn tussen de drie beroepsgerichte profielen (EO, HBR, ZW). Als onderwijsassistent word je ingezet als begeleider/ondersteuner binnen het interne stagebedrijf van school. De werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen VMBO bovenbouw. De functie is wegens vervanging ziekte. Inschaling van de functie vindt plaats in schaal 7 (minimaal € 1922,-- en maximaal € 2896,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van opleiding en ervaring. Een digitale persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van het selectietraject.

Informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Andrea Paquay-Vroemen, teamleider VMBO bovenbouw Basis- en kaderberoepsgerichte leerweg via telefoonnummer 06-46646768 of via e-mail: avroemen@ogvo.nl, bereikbaar dinsdag tot en met vrijdag.

Algemeen

De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De sluitingsdatum van de vacature is 18 november. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling. Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.