Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teamleider onderbouw Havo en VWO

Werkgever:OGVO
Plaats:Venlo

College Den Hulster

Ons onderwijs is er op gericht dat de leerling kennis, inzicht en vaardigheden verwerft en hierbij in toenemende mate actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leert. Met deze visie op onderwijs willen wij aangeven wat het hoofddoel van onze school is. Niet alleen kennis, maar ook inzicht en vaardigheden zijn van groot belang voor een goede voorbereiding op de toekomst. Ook willen wij aangeven dat de manier waarop geleerd wordt een extra dimensie oplevert voor een voorspoedige carrière en een gelukkig en zinvol leven van onze leerlingen.

Teamleider havo/vwo onderbouw

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een onderwijskundige visie waarbij uitdagingen worden aangegaan om het onderwijs met en voor de leerlingen te optimaliseren. Aandacht voor het leerproces, de leerinhoud en het welbevinden van de leerling staat centraal. Voor het team onderbouw havo/vwo zoeken wij een teamleider (m/v) met een heldere en innoverende onderwijskundige visie. Een onderwijsbevoegdheid is een vereiste. Daarnaast verwachten wij dat diegene een echte teambuilder is, hart heeft voor leerlingen en voor collega's, innoverend en inspirerend is. Hij/zij draagt zorg voor de onderwijsuitvoering en ontwikkeling van onderwijsbeleid, samen met collega teamleiders en de onderwijsdirecteur. Resultaatgericht werken en operationele aansturing van het team behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Inschaling van de teamleidersfunctie vindt plaats in LD (max. € 5.403.- bruto bij fulltime dienstverband), afhankelijk van opleiding en ervaring. Een competentieprofiel maakt deel uit van de functieomschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. Teamleiders en directie werken nauw samen in teamverband. Competenties behorend bij het profiel zijn o.a. samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, ondernemerschap en omgevingsbewustzijn. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie teamleider. Beide documenten kunnen worden opgevraagd bij Femke Koch via fkoch@ogvo.nl , consulent P&O van College Den Hulster. Een assesement kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Wim Timmermans, onderwijsdirecteur via telefoonnummer 077-3590300 of via WTimmermans@ogvo.nl .

Algemeen

De sollicitatiegegevens kunnen kenbaar worden gemaakt via de knop 'solliciteren' onder aan de pagina. De vacatures worden gelijktijdig zowel in- als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Sollicitaties die via e-mail of per post binnenkomen, nemen wij niet in behandeling.