Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Chauffeur C met technische affiniteit

Werkgever:Olympia
Plaats:Venlo

Als full-time chauffeur met technische affiniteit zorg je voor een juiste aflevering en installatie van voornamelijk koffiemachines. Uiteraard maak je aardig wat km's per dag en rijd je naar diverse klanten. Je maakt op een dag gemiddeld acht tot tien stops. In de ochtend verzamel je de orders op locatie in Venlo.

Je bent flexibel inzetbaar. Waarschijnlijk zal je niet elke dag op de vrachtwagen zitten. Bij grote aantallen kan het voorkomen dat je bij onze klant zelf op locatie de apparaten reviseert. Dit houdt in dat je de apparaten passend maakt naar de vragen van de klant. Schoonmaken van de machines hoort hier ook bij.

Incidenteel kunnen er overnachtingen voorkomen.

De procedure is als volgt:
Wanneer je solliciteert en wanneer wij mogelijkheden zien nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging. Hier vertellen we je graag alles over de functie en kijken we of er van beide kanten een match is.
Vervolgens brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze klant en zorgen we dat je op sollicitatiegesprek mag. Wij helpen je bij de voorbereiding en zorgen dat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden en de omgeving.
Bij gebleken geschiktheid kun je in overleg op korte termijn starten!

Arbeidsvoorwaarden

Het is een vaste baan full time, als chauffeur bij een hecht familiebedrijf in Venlo. Er is uitzicht op een vast contract.

Maximale salarisschaal is C6 van beroepsgoederenvervoer.

Interesse? Solliciteer dan direct via de solliciteer button. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

Op voorhand vragen of meer informatie? Bel naar +31 77 351 2999 en vraag naar Beau van Heeswijk.

Vaardigheden

  • Je bent servicegericht, probleemoplossend en hebt affiniteit met techniek en installatiewerkzaamheden;
  • Representatief en wil graag fulltime aan de slag als vrachtwagenchauffeur;
  • In het bezit van een rijbewijs C en code 95;
  • Woonachtig in de omgeving van Venlo;
  • Geen problemen met overnachten;
  • Kan een VOG aanvragen.

Scholing:MBO werk- en denkniveau

Over de werkgever

Onze opdrachtgever biedt diverse diensten op het gebied van transport, logistiek, warehousing en value added services. Met ongeveer 300 medewerkers in dienst zijn ze gevestigd in Venlo. De organisatie kenmerkt zich door een hoge betrokkenheid en creatieve oplossingen.

Uren per week:40

Contract:tijdelijk