Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Juridisch administratief medewerker

Werkgever:Randstad
Plaats:Venlo

Juridisch administratief medewerker | Venlo | 36 uur

 

Ben jij iemand die zorgvuldig te werk gaat en het interessant vindt om je te verdiepen in juridische zaken? Weet jij snel te schakelen, hard te werken, maar ook de kwaliteit niet uit het oog te verliezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Het bedrijf:

Het bedrijf biedt kennis en inzicht in het sociaal domein in Nederland gericht op de gemeentemarkt. Ze hebben verschillende online kennisbanken, apps, nieuwsbrieven, websites, boeken, trainingen en opleidingen waarbij ze kennis delen op juridisch gebied. Ze streven er naar om hun omgeving te blijven inspireren met producten en diensten waarmee klanten eenvoudiger en doeltreffender kunnen werken.

 

De functie:

  • Je verwerkt gemeentelijk beleid in de online kennisbanken zodat gemeenten het kunnen gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden
  • Je signaleert relevante ontwikkelingen naar aanleiding van het verwerken van het gemeentelijk beleid
  • Je bent in staat juridische informatie te vertalen naar begrijpelijke taal
  • Je hebt geen moeite om bulkwerkzaamheden te verrichten

 

Wie ben jij?

Jij hebt een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur met een juridische achtergrond. Je bent in staat om de juridische taal om te zetten in begrijpelijke taal en deze kennis helder over te brengen bij een breed publiek. Dit betekent dat je snel en accuraat gemeentelijke beleidsstukken kunt vertalen. Daarnaast ben je actief op social media (of bereid om dit te worden vanuit je functie bij dit bedrijf).

 

Wat krijg jij ervoor terug?

Je krijgt €13 bruto per uur (vanaf 22 jaar) en reiskosten worden vergoed. Verder is het een kans om bij een leuk bedrijf te werken waar je een afwisselende en uitdagende functie mag vervullen. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en workshops.

 

Interesse?

Ben je enthousiast en herken jij je hierin? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton of neem contact op met ons door te bellen naar:+31 77 355 2715 of te mailen naar: venlo.venray@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vaardigheden

Scholing:MBO

Uren per week:36

Contract:tijdelijk