Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Enthousiaste teamleider / coach MGG Netherlands B.V.

Werkgever:Start People
Plaats:Venlo

Als Teamleider bij MGG Tegelen in de omgeving Venlo ben je verantwoordelijk voor het behalen van de doelstellingen met betrekking tot productiviteit, kwaliteit en efficiency. Je coacht met enthousiasme en motivatie je team naar steeds betere resultaten. Je hebt hierbij oog voor teamspirit en de te behalen doelen. Natuurlijk onderhoud je diverse contacten met zowel interne klanten als collega's. Je weet in je rol pro- actief te sturen op de te behalen afdelingsdoelstellingen en verbetert de hiervoor benodigde processen en procedures steeds verder. Als leidinggevende weet jij je medewerkers te motiveren en stimuleren om hun individuele prestaties te behalen en continu te verbeteren. Samen met je collega teamleiders zorg jij voor het optimaal inzetten van de medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de naleving van de Arbo- en veiligheidsvoorschriften. Kwaliteit(bewustzijn), overzicht en vooral ondernemerschap maken je succesvol in de verdere ontwikkeling en optimalisatie van de afdeling. In deze fulltime functie zorg je voor doelgerichte communicatie, overlegt waar nodig en werkt nauw samen met je afdelingsmanager en andere afdelingen. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou als teamleider een uitdagende functie binnen een vooraanstaande en innovatieve producent van aluminium gietwerk, behorend tot de top in de branche. In deze functie krijg je de vrijheid om je team te motiveren op jou manier en breng je ze naar een hoger niveau. Je bent ondernemend, werkt graag zelfstandig en ontwikkelt niet alleen jezelf maar iedereen die onder jou werkt. Je krijgt per direct een contract bij MGG. Het team werkt volgens de cao Metalektro en in 3-ploegen waarvoor je nog eens 20% ploegentoeslag krijgt. Verder ontvang je naast 27 vakantiedagen ook nog 13 ADV-dagen. Verder spreekt een prima pakket arbeidsvoorwaarden voor zich. Deze werving & selectie loopt via Start People.

Heb je nog vragen over de vacature bel ons dan op+31 77 373 9975 of mail ons op 1817@startpeople.nl

Vaardigheden

  • Aantoonbaar leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving;
  • Enkele jaren ervaring in de metaal-bewerking en eventueel gieterij.
  • Een technisch MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur werktuigbouw of procestechniek;
  • Overzicht, stelt de juiste prioriteit en zorgt voor eenduidig concreet beleid en resultaat;
  • Overtuigingskracht, maar je bent vooral ook teambuilder die verantwoording neemt;
  • Een leergierige en praktische instelling;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Basiskennis van de Duitse en Engelse (spreek)taal;
  • Ervaring met MS Office toepassingen;

Scholing:MBO

Over de werkgever

MGG heeft een rijke historie van meer dan 65 jaar dat voornamelijk gespecialiseerd is in de automotive branche. MGG is een solide opdrachtgever die al jaren aantoont dat ze betrokken en betrouwbaar zijn. Als je voor MGG werkt, werk je niet voor 1 merk maar voor vele topmerken zoals Porsche, Aston Martin, Mercedes, BMW, Audi en nog vele anderen. Je hebt technische collega's die zeer gemotiveerd zijn en er heerst een informele sfeer binnen het bedrijf.

Uren per week:40

Contract:vast