Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: parttime productie- en metaalbewerker MGG

Werkgever:Start People
Plaats:Tegelen
Beknopte omschrijving
Altijd al willen werken voor een bedrijf dat onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie? En ben jij op zoek naar werk op zowieso dinsdag en donderdag? Lees

Beschrijving


Altijd al willen werken voor een bedrijf dat onderdelen maakt voor Daimler, Porsche, Volvo, DAF, Audi, Remeha, en nog vele andere grote merken in de auto- en verwarmingsindustrie? En ben jij op zoek naar werk op zowieso dinsdag en donderdag? Lees dan verder!


Voor Metaalgieterij Giesen in Tegelen (omgeving Venlo), zijn wij per direct op zoek naar productiemedewerkers die parttime in dagdienst willen werken voor langere tijd.


De werkzaamheden vinden plaats op de Vormlijnen. Op deze afdeling werk je aan de vormmachine waar de zandkernen ingezet worden, dit gebeurd aan een lopende band. Ook werk je aan de kniptafel waar de gietstukken losgeknipt worden en de gietsystemen weggeknipt worden. Het bedienen, instellen en controleren van de zandbereiding en het bedienen van de robotmanipulator behoren tot de mogelijkheden.


De werktijden zijn zowieso op dinsdag en donderdag van 06.00 - 14.00 uur. Ben je nog op andere dagen beschikbaar dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Functie-eisen


Om als productiemedewerker bij MGG aan de slag te gaan heb je technisch inzicht en ben je niet bang om vuile handen te krijgen. Omdat de werkzaamheden aan de vormlijn en kniptafel zwaar zijn is het belangrijk dat je zwaar werk kunt verrichten.

Bovendien beheers je de Nederlandse, Duitse of Engelse taal en heb je eigen vervoer.


Belangrijk is dat je minimaal op dinsdag en donderdag beschikbaar bent (06.00 - 14.00 uur).

Wat wij bieden

Uiteraard mag je ook iets van ons verwachten...

Allereerst ga je aan de slag voor één van de beste werkgevers van Nederland, Start People ! Bij ons staat persoonlijk contact en goede begeleiding hoog in het vaandel en vinden wij het belangrijk dat jij helemaal op je plek zit. Bij onze opdrachtgever kun je verder verwachten...


  • Dat je op je eerste werkdag niet in het diepe gegooid wordt. Je ontvangt op je eerste werkdag een warm ontvangst, een presentatie, een uitgebreide rondleiding en instructie

  • Een baan voor lange tijd voor minimaal 15 uur per week, meer uren per week is bespreekbaar

  • Startsalaris € 10,95 bruto per uur

  • Reiskostenvergoeding

  • Opleidingsmogelijkheden

  • Doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie

  • De balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren

  • Na 26 weken ga je je eigen pensioen opbouwen

  • Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig