Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Machine Safety Specialist

Werkgever:Vostermans Companies
Plaats:Venlo

Vostermans Ventilation B.V. is een vooraanstaande producent van kwalitatief hoogwaardige ventilatiematerialen, waaronder de bekende merken MULTIFAN en EMI (ventilatoren), Mf-Flex (motoren) en Mf-Net (regelapparatuur), voor toepassingen in de agrarische en industriële sector. Vostermans Ventilation BV heeft ook nog vier vestigingen in het buitenland te weten Frankrijk, USA, Maleisië en China. Het bedrijf is onderdeel van Vostermans Companies, een internationale onderneming met een vaste kern van ruim 400 medewerkers. De internationaal verkregen keurmerken en de zorg voor een kwaliteitsproduct zijn een garantie voor een solide en modern ingericht bedrijf. Wij hebben ambitieuze doelstellingen met betrekking tot omzetgroei, productinnovatie en het optimaliseren van productieprocessen. Een succesvolle organisatie groeit en verandert, vandaar dat wij op zoek zijn naar een:

Machine Safety Specialist

De functie:

In de functie van Machine Safety Specialist begeleidt je het hele traject om tot CE-markering van onze producten te komen en borg je continu de conformiteit. Je maakt o.a. risicobeoordelingen, stelt technische dossiers samen en stelt verklaringen van overeenstemmingen op. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan onze ontwerpers, engineers en projectleiders omtrent veiligheidsvraagstukken. Het is van belang dat je goed op de hoogte blijft van actuele wet- & regelgeving en normen e.d. rondom machineveiligheid.

Wie hebben wij op het oog?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met een technische achtergrond zoals bijv. Werktuigbouwkunde aangevuld met cursussen op het gebied van machineveiligheid.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Specialist Machineveiligheid of een soortgelijke functie.
  • Indien je ervaring hebt met internationale keurmerken zoals UL en CSA is dit een sterke pré.
  • Je beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Vostermans Companies heeft veel te bieden

Vostermans Ventilation is een ambitieus familiebedrijf met korte communicatielijnen en een informele, aangename en stimulerende werksfeer. Je gaat werken in een uitdagende, internationale en succesvolle werkomgeving met enthousiaste en professionele collega's. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door “resultaatgericht met aandacht voor de mens”.

Interesse

Heb je interesse? Wij willen je graag vertellen en laten zien wat we te bieden hebben. Neem daarvoor contact op met onze HR Manager Geert Vergeldt, telefoon 077 – 389 32 27 of e-mail hem: hrm@vostermans.com . www.vostermans.com