Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Flexmedewerker Horeca

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Dit wordt je nieuwe baan

Met jouw positieve instelling ben jij hét gezicht voor zowel onze medewerkers als onze patiënten en bezoekers.Als medewerker Horeca / Catering zorg jij voor de ultieme gastvrijheidsbeleving. Jij doet net dat stapje extra om je gasten te laten genieten van onze verse producten en heerlijke koffie.Als gastvrouw/gastheer verzorg jij een correcte en professionele uitgifte, aanbod en presentatie van de maaltijden in onze restaurants Thuiz en La Vie. Je bedient de kassa en bereid de lunchgerechten. Je bent een harde werker,Tot slot:

 • Je werkt met name om ziekte en vakanties van collega's op te vangen
 • Het is geen probleem voor jou om de ene week 1 dag te werken, terwijl je de andere week 3 dagen ingepland wordt
 • Je hebt flexibele werktijden tussen 7.00 en 23.00.
 • Je werkt ook in de avonden en weekenden, maar niet tot in de late uurtjes.
 • Als medewerker in de horeca in het ziekenhuis voeg je echt iets toe.
 • Je wordt binnen alle horeca locaties van VieCuri ingezet.

Welkom in het team

Samen met jouw collega's ontvang je onze patiënten en bezoekers in zowel restaurant La Vie als in Thuiz, waar ook het personeel van VieCuri een hapje komt eten. Ook tijdens een speciale gelegenheid zoals een uitgebreide lunch, high tea of jubileumborrel ben jij van de partij en bedien je jouw gasten met een glimlach.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding tot horecamedewerker afgerond en beschikt over een mbo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring in de catering of de horeca.
 • Je hebt kennis van procedures conform de hygiënecode voor voedingsverzorging in zorginstellingen en richtlijnen van voedingscentrum Nederland.
 • Je beschikt over het HACCP certificaat of je kunt dit op korte termijn behalen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Je bent klantgericht, zelfstandig en werkt hygiënisch. Je schakelt snel tussen de diverse werkzaamheden en je zet altijd net even dat extra stapje om onderscheidend te zijn. Je bent gastvrij, representatief, flexibel en toont oprechte interesse in je gasten en de producten waar je mee werkt.

We hebben je veel te bieden

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar met een proeftijd van 1 maand. Salariëring geschiedt, afhankelijk van ervaring, volgens cao ziekenhuizen fwg 20 tot een maximum van€ 2.278,= bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en is er binnen VieCuri een aantrekkelijk pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden met onder meer sportarrangementen en verzekeringen.

Praktische informatie

Locatie: Venlo en Venray

Wil je meer informatie over deze vacature? Nicole Jansen, teamleider Horeca Food Services, vertelt je er graagmeer over. Zij is te bereiken op telefoonnummer +31 6 83139674 . 

Voel jij je aangesproken? Reageer dan vóór 25 april via onderstaande button 'solliciteren'.