Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Dit wordt je nieuwe baan

Als MBB'er ga je werken op de afdeling nucleaire geneeskunde. De afdeling nucleaire geneeskunde heeft de beschikking over een Hotlab, PET/CT-, SPECT/CT-, gammacamera-  en ergometrieruimte.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van nucleair geneeskundig onderzoek met PET/CT, SPECT/CT en gammacamera. Tevens ga je radiofarmaca bereiden op het Hotlab, samen met een apothekersassistent. Daarnaast voer je stresstesten uit samen met een cardiologisch verpleegkundige. Je bent verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van de beelden naar Impax. Je zorgt voor een juiste planning en verwerking met betrekking tot patiëntgegevens. Verder wordt van jou verwacht zelfstandig als ook  in teamverband te werken. Naast jouw reguliere werkzaamheden als MBB'er, ben je mede verantwoordelijk voor de begeleiding en het inwerken van leerling MBB'ers en nieuwe medewerkers. 

Welkom in het team

Je gaat onderdeel uitmaken van het team nucleaire geneeskunde, dat bestaat uit 1 administratief medewerker,10 MBB’ers en 2 nucleair geneeskundigen. Het team nucleaire geneeskunde maakt onderdeel uit van de afdeling Medische Beeldvorming, waartoe ook team radiologie behoort. In totaal werken hier circa 120 medewerkers.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van het diploma MBRT of medisch nucleair werker of zult dit op korte termijn behalen. Je bent proactief ingesteld en denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen. Op de afdeling nucleaire genees-kunde komen patiënten met zeer verschillende aandoeningen. Er wordt dan ook van jou verwacht, dat je flexibel, stressbestendig en resultaatgericht bent. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Een klantgerichte houding ten opzichte van patiënten is een absoluut vereiste. Om een goede professional te blijven ben je bereid om bij- en nascholing te volgen.

We hebben je veel te bieden

In eerste instantie bieden wij een dienstverband voor de duur van één jaar, met in geval van wederzijdse instem-ming, mogelijkheid tot verlenging. Je salaris is ingeschaald volgens de cao Ziekenhuizen, in minimaal fwg 45, afhankelijk van je ervaring. Naast 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% ontvang je ook een aantrekkelijk pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, met o.a. sportabonnementen en verzekeringen. 

Algemene informatie over VieCuri

Patiënten verdienen de beste zorg. Voor VieCuri Medisch Centrum staan innovatie, opleiding en onderzoek dan ook hoog in het vaandel. Wij behoren als topklinisch ziekenhuis inmiddels tien jaar tot de selecte groep Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).Daarnaast dragen we het vooraanstaande JCI-keurmerk (Joint Commission International) voor de kwaliteit en veiligheid van zorg voor onze patiënten. Mensen uit de regio kunnen met bijna elke zorgvraag terecht bij VieCuri, zowel in Venlo als in Venray. Daarnaast zijn er regiopoli's in Panningen, Reuver en Horst.

Om zorg van hoog niveau te kunnen bieden, is wetenschappelijk onderzoek essentieel. Onze professionals zetten zich met veel energie en passie hiervoor in. En met goede resultaten. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar betere behandelmethoden. De focus ligt op een zo goed mogelijk kwalitatief leven van onze patiënten. Daarnaast besteden we aandacht aan een goed opleidingsklimaat en -faciliteiten. Om topzorg toegankelijk en betaalbaar te houden, stimuleren wij onze medewerkers om digitale toepassingen te ontwikkelen die de zorg efficiënter en laagdrempeliger maken.

Het menselijke aspect in de zorg vinden wij het allerbelangrijkste. We hebben oog voor de kwetsbare positie van onze patiënten en die van hun naasten. Daarom hebben onze medewerkers persoonlijke aandacht voor patiënten en hun wensen.

Praktische informatie

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Ivo Elbers, teamleider nucleaire geneeskunde. Hij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5360.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vóór 23 februari aanstaande via onderstaande button.