Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige Short Stay

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Dit wordt je nieuwe baan

Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting, waarin je samen met artsen, assistenten en je collega verpleegkundigen verantwoordelijk bent voor het leveren van goede zorg aan de patiënt. Op onze afdeling worden patiënten opgenomen voor een kleine ingreep of behandeling. De verblijfsduur van een patiënt varieert van dagopname tot een aantal dagen. Een uitdagende functie met een hoge turn-over waarin je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uitvoert op de afdeling en je de zorg coördineert. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Daarnaast durf en wil je regie nemen conform het gedachtegoed Shared Governance. Tot slot begeleidt je ook nieuwe collega’s en stagiaires.

Welkom in het team

De Short Stay biedt zorg aan kortdurende opnames aan patiënten van allerlei specialismen, maar hoofdzakelijk de snijdende specialismen. Uiteraard staat hierbij de patiënt centraal. 

Ons team bestaat uit 12 verpleegkundigen en we worden ondersteund door een voeding- en afdelingsassistent en een secretaresse. We zijn een team dat altijd voor elkaar klaar staat in voor- en tegenspoed. Samen zorgen wij ervoor dat dat het verblijf van de patiënt zo passend prettig mogelijk gemaakt wordt.

Op onze afdeling werken we van maandag t/m vrijdag in alle voorkomende diensten.

Wat breng je mee?

Je hebt het diploma Verpleegkunde op mbo of hbo niveau behaald en hebt bij voorkeur werk-/stage-ervaring binnen een ziekenhuis opgedaan. Je bent een teamplayer, beschikt over een gezonde dosis humor en je bent in staat moeilijke situaties op te vangen. Je kunt goed luisteren en communiceert gemakkelijk met zowel patiënten en familie als met artsen.

We hebben je veel te bieden

We bieden een contract voor onbepaalde tijd. Salariëring geschiedt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens fwg 45 tot een maximum van € 3.072,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Daarnaast bieden wij 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en is er binnen VieCuri een uitgebreid pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri ontwikkeld. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen.

Praktische informatie

Locatie Venray, maar je ben ook inzetbaar in Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door teamleider Tineke Kuijvenhoven-Veelen, zij is bereikbaar op telefoonnummer +31 77 320 6374 .

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan vóór 22 april via onderstaande button.