Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Management Trainee Supply Chain

Werkgever:WP Haton
Plaats:Panningen

Een wereldwijd A-merk, 3x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten, collega’s en partners excelleren en groeien. Door de verandering van een aanbod gestuurde machinefabriek naar een vraag gestuurde assemblagefabriek is de keuze make or buy makkelijk voor ons. Supply chain optimalisatie wordt daardoor nog belangrijker. We hanteren daarvoor de methodiek van Blue Connection. Verder zetten we samen met de toeleveranciers de QLTC aanpak in. En worden de onderdelen door een beperkt aantal key-leveranciers geleverd. Ben of ken jij iemand die met ons groeit als…

Management trainee supply Chain

 

Dit is jouw rol

Als Management Trainee Supply Chain ga je jezelf op diverse vlakken ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als leidinggevend. Je krijgt de mogelijkheid om meegenomen te worden in onze dynamische organisatie. In twee jaar tijd vervul je een aantal verschillende operationele rollen en neem je deel aan verschillende (strategische) projecten. Daarnaast bieden we een ontwikkelprogramma zoals (on-the-job) training en coaching. Je wordt gecoacht door een senior collega terwijl je vrijwel direct zelfstandig aan de slag gaat.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt een grote passie voor procesverbetering
  • Met jouw analytische vaardigheden leg je de juiste verbanden
  • Je bent communicatief sterk, kunt goed plannen en organiseren

Dit is wat we jou bieden

WP Haton biedt je een uitdagend tweejarig programma gericht op ontwikkeling. Uiteraard bieden wij je hierbij een individueel opleidingsprogramma, individuele coaching en intervisie. Dit is een integrale aanpak waarbij je je in op persoonlijk en professioneel vlak kunt ontwikkelen.

Enthousiast?

Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@wp-haton.com.