Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Tactisch inkoper

Werkgever:WP Haton
Plaats:Panningen

Een wereldwijd A-merk, 3x Best Managed Company en koploper in innovatieve concepten voor industriële bakkerijen: dat is WP Haton! Dagelijks laten meer dan 100 medewerkers onze klanten, collega’s en partners excelleren en groeien. Ben of ken jij iemand die met ons groeit als…

Tactisch inkoper

 

Dit is jouw rol

Als tactisch inkoper ben je verantwoordelijk voor alle inkoopactiviteiten van technische producten. Je kijkt op een verfrissende manier naar de inkoop en legt proactief contact met andere afdelingen om duidelijk te krijgen wat de behoeften zijn en hoe je daarin kunt voorzien. Je beoordeelt, analyseert en valideert de prestaties van (potentiele) leveranciers op basis van total cost of ownership. Dit uit zich in prijs, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en toegevoegde waarde voor de organisatie. Je doet verbetervoorstellen om het inkoopproces te optimaliseren. Je volgt dan ook actief de ontwikkelingen in de markt om daarop in te spelen.

Dit ben jij

  • Afgeronde HBO opleiding en technische affiniteit;
  • Je bent toe aan een 2e stap in je carrière;
  • Je bent een natuurlijke onderhandelaar met flair en lef;
  • Procesdenker, daadkrachtig en ondernemend;
  • Een sterke persoonlijkheid met goede communicatieve en commerciële skills;
  • Kennis en ervaring met QLTC en ERP systemen is een pré.

Dit is wat we jou bieden

Een kans om aan de slag te gaan in een platte organisatie met inhoudelijk zeer uitdagende projecten met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Een organisatie die volop in beweging is en waarin jij je dus ook volop kunt ontwikkelen. Vanzelfsprekend bieden we je een goed salaris (CAO Metalektro), afgestemd op je rol, ervaring en prestaties.

Enthousiast?

Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar sollicitatie@wp-haton.com.