Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Servicemonteur koudetechniek

Werkgever:Servex Koeltex
Plaats:Panningen

Zorgt bij klanten voor een optimaal klimaat met onze innovatieve en duurzame installaties op het gebied van koudetechniek, klimaatbeheersing, warmteterugwinning en luchtbehandeling.

Wij zoeken een zelfstandig werkend Servicemonteur koudetechniek (fulltime m/v)

Jouw werkzaamheden

  • Als servicemonteur voer je onderhoud uit aan koelinstallaties. Je gaat hiervoor naar onze klanten toe
  • Je doet alle koeltechnische werkzaamheden, vooral service en onderhoud

Eigenschappen

  • Je bent klantgericht
  • Je werkt accuraat, zowel alleen als in teamverband
  • Je bent stressbestendig
  • Je denkt probleemoplossend

Kennis en ervaring

  • Je hebt een MBO-diploma Electrotechniek-Koeltechniek-Installatietechniek of Mechatronica
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Je past bij Servex * Koeltex als je voldoende relevante werkervaring hebt, leergierig bent en interesse hebt voor nieuwe techniek. Je vindt het leuk om in een team te werken en je vindt het geen probleem om een keertje langer door te gaan als het werk af moet.

Arbeidsvoorwaarden

  • Servex biedt uitdagingen in alle aspecten van het vak
  • Je krijgt een goed loon met onregelmatigheidstoeslag. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben de CAO Klein-Metaal als uitgangspunt
  • In december krijg je een leuk extraatje
Werken bij Servex * Koeltex

Bij Servex * Koeltex werken we als één team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je toekomstige collega’s zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons familiebedrijf. Omdat we professionele specialisten zijn, wordt voldoende tijd besteed aan een interne introductie. Vervolgens ga je alleen of samen met een ervaren collega aan het werk. We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en stimuleren je om opleidingen te volgen. Daar investeren we ook in. Servex * Koeltex is een erkend leerbedrijf.

Servex * Koeltex is een ambitieus familiebedrijf met ca. 40 werknemers en bijna 50 jaar ervaring als specialist op het gebied van koudetechniek, klimaatbeheersing, warmteterugwinning en luchtbehandeling. We werken vanuit een modern, nieuw bedrijfspand in Panningen. Wat Servex * Koeltex bijzonder maakt, is dat we al sinds 2014 alleen met natuurlijke koudemiddelen werken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het is ook efficiënter en goedkoper voor onze klant. Met behulp van onze unieke test-unit ontwikkelen we in eigen huis innovatieve en duurzame systemen.

Reageren?

Wil je meer weten over deze baan, of wil je meteen solliciteren? Mail dan naar info@servexkoelenvriestechniek.nl of bel Marcel van den Kerkhof, algemeen directeur, via 0475 – 49 52 33 Voor andere vacatures bezoek onze website www.servexkoelenvriestechniek.nl