Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Leerkracht SBO de Fontein

Werkgever:Stichting Prisma
Plaats:Panningen

0,6-2FTE

Een breinbreker is voor jou een uitdaging lees dan snel verder!

We zoeken voor onze SBO school naar een bevlogen collega die enthousiast wordt van kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften. Die wil werken vanuit veiligheid, vertrouwen en eigenheid voor ieder kind.

Een optimist die begrijpt dat alles kansen biedt om te leren, innovatief kan omgaan met de verschillend gedragskenmerken van onze leerlingen en die sterk in zijn/haar schoenen staat om zichzelf en de ander te ontwikkelen in deze dynamisch omgeving.

Samen vormen we dan een team met begrip voor elkaar en een hands-on mentaliteit. Een team waar alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf en de kinderen te halen aanwezig zijn. Samen stemmen we af wat je nodig hebt om fijn te kunnen werken met onze leerlingen en in ons team. Dus geen plons in het diepe!

Herken jij je in de volgende woorden?

Wat bieden wij?

Enthousiast en nieuwsgierig?

Mocht je inhoudelijke vragen hebben, twijfel niet en neem contact op met Loes Schoonenberg, directeur SBO de Fontein via 077-3071489 Zijn er vragen over de procedure? Deze kun je stellen aan Femke Koch, Hoofd P&O 077-3079748 of via femke@prisma-spo.nl

Solliciteren & sluitingsdatum

Wij ontvangen je motivatiebrief en c.v. graag uiterlijk 12 mei a.s. via hr@prisma-spo.nl o.v.v. vacature SBO de Fontein. De selectiegesprekken worden z.s.m. daarna ingepland.

Deze vacature wordt opengesteld voor zowel in- als externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. De sollicitatiecode behorende bij artikel 11.8 CAO PO maakt integraal onderdeel uit van deze procedure.