Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Huishouding (Château Holtmühle)

Werkgever:Château Holtmühle
Plaats:Tegelen

MEDEWERKER HUISHOUDING VOOR WEEKENDEN & VAKANTIEs

uur per week

Vacature Medewerker Huishouding

Ben je gastvrij, let je op de details en werk je graag in de weekenden en vakanties ?Dan is de vacature voor Medewerker Huishouding bij Château Holtmühle in Tegelen echt iets voor jou!

De baan

Bilderberg staat voor luxe, kwaliteit en gastvrijheid. Onze vier- en vijfsterren hotels staan op de mooiste plekken van Nederland en zien er van buiten en van binnen altijd tiptop uit. Dankzij onze huishoudelijke medewerkers zijn al onze hotels brandschoon en ziet alles er verzorgd uit. Daar zijn we uiteraard erg blij mee en dat laten we ‘onze’ schoonmaakdames geregeld merken.

Bij Bilderberg werken veel verschillende mensen uit verschillende culturen. Maar waar je ook vandaan komt, één ding is voor iedereen gelijk. Wie bij Bilderberg werkt, hoort bij de Bilderbergfamilie!

Als Medewerker Huishouding ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kamers en alle andere ruimtes in het hotel. Omdat we onze naam hoog willen houden, vinden we het belangrijk dat het schoonmaakwerk met de grootste zorg en met oog voor detail wordt gedaan. Je zult tijdens je werk regelmatig gasten van het hotel tegenkomen. We vinden het fijn als je dan vriendelijk op de aanwezigheid van gasten reageert.

Voel je je thuis in een gastgerichte omgeving en ben je een harde werker? Dan ben je helemaal op je plek bij Château Holtmühle in Tegelen.

Wie zoeken we voor de vacature van Medewerker Huishouding?

Voor de vacature van Medewerker Huishouding zoeken we iemand die niet bang is om hard te werken en een scherp oog voor detail heeft. Ervaring is een voordeel, maar gastgericht werken is het belangrijkst. Afkomst en nationaliteit zijn voor ons niet van belang; iedereen is welkom!

Aanvullende kenmerken die ons aanspreken:

– Een goed verzorgd uiterlijk
– Goed zelfstandig kunnen werken
– Goed verantwoordelijkheidsgevoel

Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een plek waar je je thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn. Bij Château Holtmühle in Tegelen werk je in een leuk team en kun je rekenen op veel waardering voor je werk. Bilderbergers doen hun werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij gaan graag een langdurige relatie met je aan. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je werk met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!

Voor de vacature van Eerste Medewerker Bediening bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:

  • Een marktconform salaris (uiteraard)
  • De mogelijkheid tot een vast contract
  • Een fijne werkplek met vriendelijke collega’s op één van de mooiste locaties van Nederland
Bekijk alle arbeidsvoorwaarden »

Sollicitatieprocedure

Zie je het helemaal zitten om de vacature van Medewerker Huishouding bij Château Holtmühle in Tegelen in te vullen?

Via onderstaande button kun je meteen solliciteren. Je krijgt binnen twee weken onze reactie.

Bekijk de volledige sollicitatieprocedure »