Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logistiek Medewerker

Werkgever:Start People
Plaats:Horst
Beknopte omschrijving
Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat de klant wordt voorzien van de juiste bouwmaterialen. Je verzorgt hiervoor het logistieke proces op de vestiging, staat klanten te woord, helpt ze materialen in te laden en lost lost met behulp van de hef

Beschrijving


Als Logistiek Medewerker zorg jij ervoor dat de klant wordt voorzien van de juiste bouwmaterialen. Je verzorgt hiervoor het logistieke proces op de vestiging, staat klanten te woord, helpt ze materialen in te laden en lost lost met behulp van de heftruck vrachtwagens. Binnengekomen materialen worden door jou administratief verwerkt en opgeruimd. Je controleert voorraden en omdat vestiging ook een distributiecentrum functie heeft, spendeer je aardig wat tijd in het magazijn. Je ondersteunt eveneens de vestigingsleider en commerciële binnendienst.

Functie-eisen


Je bent per direct fulltime beschikbaar en beschikt over een geldig heftruckcertificaat. Als persoon ben je een aanpakker, collegiaal, klantgericht en flexibel ingesteld!

Wat wij bieden

In eerste instantie bieden we je een tijdelijke fulltime opdracht voor ongeveer 4 tot 5 maanden (langer is niet uitgesloten). De salarisindicatie bedraagt € 2175 - € 2350 bruto per maand op fulltime basis (inclusief toeslagen). Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!

Solliciteren? Klik hier