Werken in de regio Venlo

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Afwisselende Bijbaan bij Scheuten Glas in Venlo

Werkgever:Start People
Plaats:Venlo

Beschrijving


Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in de weekenden? Wil jij daarnaast op oproepbasis extra uren maken op andere dagen en in vakantieperiodes? Dan komen wij heel graag in contact met jou.


Onze opdrachtgever Scheuten Glas krijgt grote glasplaten binnen, die ze met behulp van machines verder bewerken. Hierbij moet je denken aan o.a. het snijden, ponsen, coaten, lamineren en zeefdrukken van glas. Als weekend-/ oproepkracht word je ingewerkt aan één of meerdere machines. Na verloop van tijd wordt je technische kennis steeds verder uitgebreid. Zo wordt dit een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende bijbaan. Als je werkt bij Scheuten Glas, werk je mee aan toonaangevende projecten. Denk hierbij aan World Trade Center in New York, Evolution Tower in Moskou en Centraal station in Rotterdam.

Functie-eisen


Je opleiding en werkervaring is niet het meest belangrijke. Wij vinden het veel belangrijker dat je uit het juiste 'glas' gesneden bent.


Dus ben jij gemotiveerd, betrouwbaar, stressbestendig en flexibel? Wil jij investeren in je toekomst en sta je te popelen om nieuwe dingen te leren? Heb je geen bezwaar tegen het werken in onregelmatige diensten?


Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar om jou meer te vertellen en willen jou graag enthousiast maken over deze bijbaan.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch bedrijf in een enthousiast team van collega's. Er is een informele omgang in het bedrijf. Een mentor gaat jou goed inwerken en begeleiden.


Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en je wordt een gegarandeerd aantal uren per maand ingezet. Werk je in een onregelmatige dienst, dan ontvang je ook nog een extra toeslag.